ADWORDS / PPC
Ce este Pay Per Click?

PPC reprezinta plata per click, un model de marketing pe internet, in care agentii de publicitate platesc o taxa de fiecare data cand pe unul dintre anunturile lor se face clic. In esenta, este o modalitate de a cumpara vizite pe  site-ul dvs.

Anunturile sponsorizate pe motoarele de cautare sunt unele dintre cele mai populare forme de PPC. Acestea permit agentilor de publicitate sa liciteze pentru plasarea anunturilor ca linkuri sponsorizate in cadrul unui motor de cautare atunci cand cineva cauta un cuvant cheie care are legatura cu domeniul respectiv.
Management PPC

Platforme precum Google AdWords si anunturile Bing sunt importante pentru afacerea ta. Cu ajutorul expertizei noastre de marketing PPC, va putem ajuta sa cresteti business-ul la un alt nivel.

Va oferim sprijinul si indrumarea necesara pentru a va atinge scopul, fie ca este maximizarea randamentului investitiilor, cresterea de leads, sau dezvoltarea expunerii brandului.Servicii PPC


Audit PPC

Procesul nostru de audit PPC porneste de la intelegerea obiectiva a auditului, gradului de acoperire, ducand la o analiza inteligenta a datelor.


Publicitate Bing

Echipa noastra in-house specializata in anunturi Bing are formarea si expertiza de care aveti nevoie pentru a profita la maximum de platforma populara Bing PPCPublicitate Social

100PX dezvolta campanii social care pot conduce publicul tinta catre actiunile pe care le aveti in vizor.


Display Advertising

Anunturile vor fi directionate catre un public care a indicat deja un interes pentru serviciul sau produsul dv.Google AdWords

Google AdWords reprezinta cel mai puternic mediu de publicitate din istorie, un mediu matur, hipercompetitiv si intr-o continua evolutie.


Remarketing & Retargeting

Imbunatateste rentabilitatea investitiei si mareaste numarul de conversii prin persoanele care au accesat deja site-ul dumneavoastra.


Pe scurt, procesul unei campanii PPC:

Serviciul nostru de management PPC include urmatoarele componente:

  • Strategie campanie de cautare
  • Analiza keywords si competitie
  • Dezvoltare anunturi inteligente
  • Setup campanie
  • Gestionarea sumelor licitate si urmarirea ROI
  • Optimizare si dezvoltare Landing page
  • Gestionare si analiza campanieRapoarte

Va punem la dispozitie rapoarte lunare cu privire la succesul campaniei in ceea ce priveste alegerea de cuvinte cheie si de alegere a textului si vom crea un raport de rank, astfel incat sa fiti constienti unde va situati organic pentru cuvintele cheie pe care le platiti. In plus, dupa ce examinati raportul, stabilim apeluri telefonice de o ora cu membrii echipei, pentru a va explica progresul si directia campaniei dvs, raspunzand la orice intrebari ati putea avea.

Discutam despre
proiectul tau?


Va ajutam sa va atingeti obiectivele si sa va dezvoltati business-ul.


CONTACTEAZA-NE

Proiecte Finalizate

Dezvoltam o legatura permanenta intre brand si potentialii clienti prin intermediul tehnologiei.

PORTOFOLIU