MOBILE MARKETING
Mobile Marketing

Mobile Marketing este cea mai recenta tehnologie care va ajuta sa atrageti mai multi clienti noi – clienti care cheltuiesc mai multi bani, mai frecvent!!! Va putem ajuta sa lansati o campanie de succes de marketing mobil pentru a va conecta, comunica si pastra clientii interesati de business-ul dv.
Servicii 100PX


Marketing-ul Online este considerat a fi una dintre cele mai populare metode de marketing. Numarul mare de utilizatori de telefonie mobila poate imbunatati potentialul unei campanii de marketing online. Deoarece utilizatorii de telefoane mobile sunt mai multi ca numar, eficienta si eventualul succes al unei campanii de marketing mobil este mult mai puternic decat ceea ce ar putea rezulta de la o campanie de marketing online.


Dezvoltare Aplicatii Mobile

Va ajutam sa oferiti utilizatorului o experienta perfecta pentru aplicatiile accesate de pe dispozitive portabile, folosind un design receptiv si tehnologii de ultima ora.Servicii Mobile Websites

Ca o agentie full-service, va oferim o gama larga de servicii web mobile. Aceastea includ design mobile, strategie si dezvoltare de aplicatii.SMS Marketing

Platforma noastra de SMS Marketing este conceputa pentru a permite comerciantilor sa comunice instantaneu cu clientii si sa-i converteasca eficient.

Ce facem?

100PX este un partener de incredere de marketing mobil pentru multe dintre brandurile de top. Clientii nostri doresc in mod constant sa beneficieze de servicii strategice de telefonie mobila, gestionare a preferintelor si platforme de analiza complexa. Folosim tehnologiile noastre multi-channel pe SMS, MMS, web mobil, voce, coduri QR si e-mail pentru a crea experiente unice si convertim rapid clientii.


Servicii de mobile marketing

 

  • Website-uri mobile
  • SMS Marketing
  • Campanii de cautare Mobile
  • Mobile e-Commerce
  • Coduri de Bare 2D/Coduri QR
  • Dezvoltare aplicatii mobile
  • Campanii de marketing mobileDiscutam despre
proiectul tau?


Te ajutam sa iti indeplinesti obiectivele si sa-ti dezvolti business-ul la un alt nivel.


CONTACTEAZA-NE

Proiecte finalizate

Dezvoltam o legatura permanenta intre brand si potentialii clienti prin intermediul tehnologiei.

PORTOFOLIU