SOCIAL MEDIA MARKETING
Social Media Marketing

Un instrument puternic de comunicare, social media permite companiilor sa ajunga la clientii lor, oriunde s-ar afla, extinzand baza de clienti. Daca este facuta corect, social media marketing poate creste, de asemenea, eficacitatea altor tehnici de marketing – inclusiv SEO si SEM – ajutand prin construirea de legaturi naturale, imbunatatind expunerea brand-ului. Implementam cu eficacitate strategii de social media, management si campanii de publicitate.
Serviciile 100PX


Dezvoltare Strategie Social Media

Va punem la dispozitie o gama larga de servicii de consultanta media, care ne ajuta sa obtinem rezultate tangibile din activitatile de social media.Management Social Media Advertising

Serviciile noastre de publicitate sunt dezvoltate pentru a accelera cresterea brandului dv. Prin publicitatea pe social media, toti clientii nostri au avut parte de rezultate fantastice.Continut Social Media

Va punem la dispozitie servicii de CWR si postari pe social media, pentru a va ajuta in mod direct sau indirect sa va introduceti pe piata online serviciile business-ului.
Ce este Social Media Marketing?

Social Media Marketing sau SMM este o forma de marketing pe internet, care implementeaza continut pe diverse retele social, in scopul de a atinge obiectivele legate de comunicarea de marketing si branding. Social Media Marketing se refera in primul rand la activitati care implica partajarea sociala de continut, videoclipuri si imagini precum si campanii de publicitate.


De ce este benefic managementul social media?

 

Clientii tai se afla in retelele de social media.

Indiferent de domeniul in care compania dv. activeaza, clientii folosesc social media zi de zi. Este important sa ii pastrati implicati si conectati la brand, astfel incat sa fiti intotdeauna prima lor optiune.

Exista persoane care sunt interesati de compania dv.

In cazul in care compania dumneavoastra ofera un produs sau un serviciu, puteti paria ca exista oameni care vorbesc despre ea si cauta companii care le furnizeaza lucruri similare. Serviciul nostru de management social media va ajuta afacerea sa se alature conversatiei si sa genereze leads.

Oamenii discuta despre compania dv. pe social media.

Este important sa ascultati ce spun clientii despre compania dv. pe social media si sa raspundeti preocuparilor lor. Serviciile noastre de gestionare a paginilor social se concentreaza pe evidentierea aspectelor pozitive a companiilor si pe raspunsurile oferite cu sinceritate remarcilor negative.

Companiile au nevoie de experti in management social media.

Majoritatea proprietarilor de afaceri si manageri de marketing nu au timp pentru a gestiona toate canalele lor de social media. Fiecare membru al firmei noastre a primit certificari in managementul social media. Agentia noastra va poate ajuta sa va atingeti obiectivele de marketing si sa va creati o noua baza de clienti.Procesul Nostru


Dezvoltare Strategie

Management de Publicitate

Organizare Comunitate

Redactare de Continut

Analiza si Raportare

Cum te putem ajuta?

Suntem un colectiv sociabil, noile colaborari vin in primul rand din recomandari de la clienti si prieteni care stiu cum lucram. Noi nu credem ca ar trebui ca agentii de vanzari sa discute pentru noi, de de aceea va recomandam sa vorbiti direct cu clientii nostri existenti pentru a intelege cine suntem si ce facem. Stabilirea pretului privind serviciile social media este complet personalizat si se bazeaza pe situatia actuala si obiectivele dv.

CONTACTEAZA-NE


Proiecte Finalizate

Dezvoltam o legatura permanenta intre brand si potentialii clienti prin intermediul tehnologiei

PORTOFOLIU